collage (2)
collage (2)

Cristallo Aquariumbouw B.V. Gespecialiseerd in bouw van zoet- en zeewateraquariums Ook Projecten & Maatwerk

Menu

aquarium-customprojectenaquarium-productenfilter-en-overloopsystemensamenwerkingspartners

Nieuwsbrieven

Reiniging & Onderhoud

PRODUCTINFORMATIE

Mag-Line Concept Cristallo Line

Magnetische cleaners spelen een belangrijke rol bij het dagelijkse onderhoud van aquaria. Naast functionaliteit is ook gekeken naar de vormgeving.  ​De lelijke mega omvang blokken buiten het Aquaria is definitief verleden tijd.

Van het Mag-Line concept zijn 4 maten verkrijgbaar:

Fabrication:

Alle stukken zijn individueel gefreesd uit de beste kwaliteit cast PPMA en gepolijst tot in de perfectie voor montage. Meestal is elk stuk bewerkt en verwerkt in meerdere posities door verschillende malen en / of draaitechnieken. Alle randen zijn afgeschuind en gepolijst om de Vertex ™ visie echt vertegenwoordigen “Form-Perfect terwijl functioneel”.

Aquarium glas magneet schoonmakers. Verkrijgbaar in 4 maten:

Simplex: tot 6mm glasdikte

Buiten stuk is een low profile cilindrische acryl cilinder die een magneet omhult. De binnenkant is vierkant stuk beter reinigen van de randen tegemoet en moeilijk te bereiken hoeken. Gladde witte satijnen stof wordt gemonteerd aan de buitenkant stuk om eventuele krassen van uw aquarium te stoppen. Grof witte stof wordt gemonteerd aan de binnenkant stuk het glas reinigen. De Vertex Simplex is ontworpen voor kleinere aquaria die zijn gemaakt van dunner glas tot 6mm.

Duplex: tot 8mm glasdikte

Buiten stuk is een low profile rechthoekige acryl blok dat twee magneten omhult. De binnenkant is een rechthoekig stuk waardoor de randen beter kunt reinigen en moeilijk te bereiken hoeken. 
Gladde witte satijnen stof wordt gemonteerd aan de buitenkant van het stuk om eventuele krassen van ruiten tegen te houden. Grof witte stof wordt gemonteerd aan de binnenkant van het stuk zodat het glas beter gereinigd kan worden. 
Duplex is ontworpen voor kleine en / of middelgrote tanks die zijn gemaakt van glas tot 8 mm dik.

Triplex: tot 12mm glasdikte

Triplex; zoals de naam al doet vermoeden 3 magneten zijn gebruikt in dit ontwerp dat zorgt voor veel sterker reinigingsapparaat. Triplex is ontworpen voor elke Aquaria met een glasdikte tot 12mm.

Hexaplex: tot 15mm glasdikte

Toegenomen oppervlak van Hexaflex is ook geschikt voor het reinigen van grotere oppervlakte per slag en geschikt voor grotere systemen. 
Aangezien de rest van de Cleaner-Mag line producten; Gladde witte satijnen stof wordt gemonteerd aan de buitenkant van het stuk om eventuele krassen van uw aquarium  te voorkomen en grove witte stof wordt gemonteerd aan de binnenkant van het stuk om het glas schoon te houden.

Via het reactieformulier kunt u vragen naar de prijzen m.b.t. bovenstaande producten.

Social Media

youtube logo Googl+ logo facebook-logo

© Copyright - Cristallo Aquariumbouw